RIBA ESTAPÉ ADVOCATS |
TERRASSA

MONTSERRAT RIBA CÒNSUL
ADVOCADA
SÒCIA FUNDADORA

Més informació

Llicenciada en Dret  i Postgrau de Pràctica Jurídica EPJ-Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa en les àrees de Litigació Penal, Laboral, Civil i Dret de Família. És membre de la Societat Catalana d’Advocats de Família i advocada acreditada en Violència Domèstica i de Gènere pel Consell de l’Advocacia Catalana. Formació en dret de successions i instruments de protecció de la persona.

mriba@reabogados.es

JORDI ESTAPÉ MADINABEITIA
ADVOCAT I PERIODISTA

Més informació

Llicenciat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) Graduat a l’Escola de Pràctica Jurídica (EPJ) i membre de la Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Terrassa.

Ha estat candidat a Síndic de Greuges de la ciutat de Terrassa, en el marc del seu ferm compromís amb la justícia i els drets fonamentals, així com el rigor, l’experiència i la professionalitat en la defensa dels seus clients, fonamentalment en les branques dels drets civil, penal, laboral i administratiu.

Com a periodista, Jordi Estapé és membre del Col·legi de Periodistes de Catalunya i té una dilatada trajectòria amb diversos càrrecs de responsabilitat i col·laboracions a mitjans de comunicació com ara Diari de Barcelona, El Periódico de Catalunya, Diari de Terrassa, Ràdio Terrassa-Cadena Ser, Ràdio 4 i Rubí Notícies.

En aquest sentit, Estapé és també especialista en el dret de la informació, que sorgeix de l’aplicació de l’article 20 de la Constitució espanyola i de les lleis que el desenvolupen. Aquestes normes jurídiques són molt genèriques. Així, el Tribunal Suprem i, sobretot, el Tribunal Constitucional han elaborat una doctrina que recull aquells criteris que són invocables quan judicialment es reclama en defensa de les llibertats d’expressió o d’informació, o dels drets de la personalitat (honor, intimitat o imatge). En la preservació d’aquests drets, Jordi Estapé us oferirà sempre una defensa ferma i lleial.

jestape @reabogados.es

DEFENSA LEGAL |
BARCELONA

BEGOÑA RAMIREZ HERNÁNDEZ
ADVOCADA

Més informació

Llicenciada en Dret, especialitzada en responsabilitat civil, responsabilitat patrimonial de les administracions públiques, responsabilitat laboral, incapacitat laboral, arrendaments urbans i dret de família.

SUSANA BALAGUÉ RUEDA
ADVOCADA I MEDIADORA

Més informació

Llicenciada en Dret i Màster en Mediació Professional per la Universitat Pompeu Fabra. Especialista en Responsabilitat Civil i experta en Responsabilitat civil derivada de la circulació.

GONÇAL OLIVEROS LAYOLA
ADVOCAT

Més informació

Llicenciat en Dret i Graduat en Empresarials. La seva activitat abasta el Dret Hipotecari, Fiscal i Tributari, Mercantil, i els processos Penal i Civil. Més de 35 anys d’experiència en la defensa de petites i mitjanes empreses i en la dels drets econòmics dels particulars. Ha estat professor de la Escola de Pràctica Jurídica de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i fundador i primer president de la Secció de Dret Ambiental.

HELENA BUSQUETA DE LAMOR
ADVOCADA

Més informació

Graduada en Dret i Màster de l’Advocacia. Especialista en  dret laboral i el dret civil.
Experta en comunicació jurídica.

Col.laboradors:
DEFENSA LEGAL
És un despatx d’advocats fundat per Susana Balagué i Gonçal Oliveros l’any 1990. Des dels seus inicis ofereix serveis jurídics, fonamentant-se en el servei personalitzat i tracte amb el client, amb l’objectiu d’escoltar i atendre les seves necessitats i expectatives, oferint la solució concreta que demana cada persona.

http://www.defensalegal.net

This post is also available in: Spanish